
تمیزکردن ظروف چینی بهطوریکه مثل روز اول تازه و نو بدون لک بماند
ترفند:
برای تمیز کردن ظروف چینی باید آنها را داخل دیگی که پر از آب سرد و پودر لباسشویی است، قرار دهید و زیر دیگ را روشن کنید تا آب به جوش آید و چند دقیقه به همان حالت بجوشد
ظروف غذاخوری چینی سفید یا رنگ روشن رنگ، کلاسیک هستند، این ظرفها تجملی، زیبا و تمیز میباشند. تنها مشکل آنها این است که بعد از چند سال استفاده کردن، سطح این ظروف تعداد زیادی لکه خاکستریرنگ که حاصل برخورد قاشق، چنگال و چاقو با سطح این ظروف است، میگیرد.
این مسئله سبب میشود تا فرد وسوسه شده تا این ظرفها را اهدا و بهجای آنها کاسه و بشقابهای جدید تهیه کند؛ اما حقیقت این است که شما میتوانید بشقاب و کاسههای خود را در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین هزینه همانند روز اول براق سازید.
”ظروف چینی لکدار در دیگ بگذارید تا آب آن بجوشد”
جوششیرین، کرم تارتار (طرطیر)
ثابت شده است که شما میتوانید این لکهها را بهآسانی توسط پودرهای ساینده از قبیل آنچه در بالا ذکر شد از بین ببرید. وسیلهی پاککننده خود را انتخاب کرده و آن را بهوسیلهی آب به شکل خمیر درآورید. سپس از انگشتان خود، یک اسفنج یا یک تکه پارچه استفاده کنید تا لکههای موجود را توسط خمیر آنقدر بمالید تا پاک و ناپدید شوند.
به خاطر داشته باشد که این عمل تنها بر روی لکهها جواب میدهد. اگر ظرف غذاخوری شما دچار شکستگی یا خراش شده است، این پاککنندهها کمک زیادی به شما نخواهند کرد و ممکن است درصورتیکه محکم آن را پاککنید، خراشها بدتر شوند.
طریقهی صحیح شستن ظروف چینی
شستن بشقابهای چینی پس از صرف شام کاری ملالآور است. ظروف چینی چرب، بسیار لیز و شکننده هستند و لکّههای چربی در برخی از موارد پس از شستوشو همچنان باقی میمانند.
محفظهی مخصوص شستوشوی ظروف در آشپزخانه را از آب تمیز پر کنید و چند قاشق غذاخوری سرکه و پودر ظرفشویی درون آن بریزید حالا ظرفهای چرب را درون محلول خیس کنید. سرکه لکّه چربی را حل میکند و بشقابها شفاف و براق میشوند.
فرمول جادویی برای لکهها
دوسوم فنجان پودر یا مایع لباسشویی را با دوسوم فنجان آمونیاک و 3 قاشق چایخوری جوششیرین مخلوط کنید و به این مخلوط 2 لیوان آب اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید و درون بطری افشانهدار بریزید.پس از تکان دادن ظرف از معجونی که خود تهیه کردهاید روی لکه مورد نظر اسپری کنید و اجازه دهید برای چند دقیقه در این حالت باقی بماند. بعد از چند دقیقه محل لک را یک بار با آب و بار دیگر با کمک مواد شوینده بشویید تا ببینید چقدر آسان لکهها از روی لباستان از بین میروند.
نسخهجرمگيري ظروف چينی
اگر مدت زيادي است از ظروف چيني، بشقابها و فنجانهاي چيني استفاده ميکنيد حتما شاهد جرمهاي زردرنگي که در سطح آنها جمع ميشود، هستيد؛ جرمهايي که با شستوشوي عادي ظروف از بين نميروند و نياز به شويندهاي قويتر و موثرتر دارند. برخي خانمهاي خانهدار براي از بين بردن اين جرمها چينيهايشان را در وايتکس خيس ميکنند. اما ما پيشنهاد بهتري براي آنها داريم. به جای خیس کردن ظرفهای چینی درون وایتکس برای جرمگیری آنها را درون مخلوطی از آب و سرکه سیب قرار دهید. کافی است برای هر لیتر آب يك لیوان سرکه در نظر بگیرید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.