
سرویس چینیهای موجود در بازار ایران از دو نوع متریال و ماده اولیه تهیهشده است. چینی که به نام پرسلاین معروف است و از قدیمالایام تولید میشده و کیفیتهای متفاوتی بسته به میزان سفیدی، وزن، خال و لک و عبور نور دارد که هرکدام از این آیتمها در کیفیت و قیمت نهایی محصول تأثیر مستقیم دارد.
بن یا همان چینی استخوانی که چند سالی است تولید میشود و متریال و ماده اولیه آن شبیه چینی است ولی در فرآیند تهیه ماده اولیه از استخوان جانداران و حیوانات هم استفاده میشود و به همین دلیل به بن یا چینی استخوانی معروف است.
اکثر ظروف چینی که در ایران تولید و عرضه میشوند از چینی (پرسلاین) استفادهشده و تنها کیفیت متفاوتی دارند که با نگاهی دقیق به محصول نهایی میتوان میزان کیفیت آن را بر اساس عوامل زیر بررسی کرد:
– میزان سفیدی
– وزن بر اساس ضخامت و قطر
– خال و لک
– عبور نور
میزان سفیدی ظرف چینی
میزان سفیدی چینی نشان از کیفیت مواد اولیه و تولید دارد، اگر شما بشقابی ساده از چند برند را کنار هم قرار دهید با نگاهی دقیق متوجه تفاوت طیف رنگ سفید و زمینه هرکدام خواهید شد، درنتیجه هر چه رنگ چینی به سفید نزدیکتر باشد، باکیفیتتر است. برندهای مختلف موجود در بازار ایران کیفیتهای متفاوتی از سفیدی را ارائه میکنند، برخی به رنگ طوسی و خاکستری تمایل دارند و بعضی به سفید نزدیکترند. با کنار هم قرار دادن هرکدام میتوان میزان سفیدی و تفاوت رنگ آنها را تشخیص داد.
وزن بر اساس ضخامت و قطر ظرف چینی
حتماً هر چه یک ظرف سبکتر، استفاده از آن راحتتر پس بر اساس این فرمول وزن یکی از مهمترین شاخصهای تشخیص کیفی و انتخاب نهایی محصول چینی است؛ اما تنها سبکی یک محصول تعیینکننده وزن کم آن نیست بلکه قطر آنهم مهم است بخصوص در ظروفی که برجستگیهایی روی آنها کارشده که درنهایت قطر اولیه ظرف را بیشتر میکند.
پس دقت کنید که چه انتظاری از میزان سبکی یک محصول دارید چراکه هر قطعه، مدل و طرحی امکان دارد که قطر متفاوتی داشته باشد که بتوان محصول نهایی را زیباتر کند. پس معیار وزن بر اساس قطر بهترین میزان برای تعیین سبکی و سنگینی یک ظرف چینی است.
خال و لک بر روی ظرف چینی
ممکن است یک محصول میزان سفیدی قابلتوجهی داشته باشد ولی با نگاهی دقیق متوجه لک و خال و فرورفتگیهای ریزی در آن شوید و این بخش مهمترین قسمت برای تشخیص کیفیت یک محصول چینی است چراکه سفیدی بر اساس طرح و رنگ قابلتغییر است اما خال و لک بر روی ظرف درهرصورت دیده میشود و دانههای ریز بهصورت نقاط تیره باکمی دقت بر روی ظروف جلوه نامناسبی دارد.
در خرید سرویس چینی باید دقت کنید که مواد بکار رفته و ساخت ظروف به شکلی باشد که محصول نهایی صیقلی، بدون کوچکترین فرورفتگی، بدون هرگونه خال و لک باشد. محصولات ما از بهترین مواد اولیه و پیشرفتهترین دستگاههای خودکار و نیمهخودکار برای تولید محصول چینی استفاده میکنند که مشکلات ازایندست را نمیتوان در این محصولات مشاهده و پیدا کرد.
عبور نور از ظرف چینی
میزان عبور نور از ظرف به ضخامت و کیفیت ماده اولیه تولید بستگی مستقیم داشته و این آیتم در ظروف با ماده پرسلاین کمتر جلوه میکند و تنها ظروف بسیار باکیفیت عبور نور دارند و اگر شما ظرفی انتخاب کردید که نور را به میزان خوبی از خود عبور داد یعنی وزن، کیفیت و قطر مناسبی دارد.
نتیجهگیری
در خرید ظروف چینی به بازخورد و نظرات دیگران اهمیت دهید و بدانید اگر برندی مهرومومها در بالاترین سطح مانده و نقل زبان همگان است حتماً کیفیت درخوری داشته زیرا سرویس چینی جزو اقلام مصرفی نیست و با یکبار خرید بارها و سالها از آن استفاده میشود و در طول زمان میزان کیفیت، ماندگاری طرح و رنگ قابلتشخیص است. چهبسا بسیاری ظروف که در نگاه اول جلوه زیبایی دارند ولی بعد از گذشت مدتی به خاطر کیفیت پایین مواد استفادهشده تمام زیبایی خود را ازدستداده و پر از عیب و ایرادات میشوند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.