شیک ترین ظروف پذیرایی چینی

شیک ترین ظروف| هومیت

شیک ترین ظروف پذیرایی چینی

شیک ترین ظروف پذیرایی چینی در هومیت :

ظرف چینی جزو ظروفیه که تو اکثر خونه‌ها وجود داره اما تا حالا شده به این فکر کنید که چرا بهش میگن ظرف چینی؟

ظروف پذیرایی چینی در واقع ظروف غذاخوریی هستند که تو ساختش از ذرات ریز خاک رس و موارد دیگه‌ای مثل فلدسپات, کائولن و کوارتز استفاده میشه که در دمای بالاتر پخته میشن. مواردی که تو ساخت این ظروف به کار میرن باعث میشه ظروف هومیت که ساخته میشن دوام بالا و ترکیبی یکدست داشته باشن.
بیشتر ظروف چینی خوب به راحتی تو ماشین ظرفشویی شسته میشن و امکان استفاده ازشون تو مایکروویو و فر وجود داره مگه اینکه ظرفا تقلبی باشند. مثلا ظرفای چینی که حاشیه طلا, نقره یا پلاتین دارن نباید داخل مایکروویو استفاده بشن یا مثلا برای شستشوی ظروف نباید از مواد شوینده‌ای که رایحه لیمو یا مرکبات دارن  استفاده کرد چون میتونه به بخش‌های فلزی ظرف آسیب برسونه. ظروف چینی غالبا ظاهری مجلل دارن و مناسب برای استفاده در مناسبت‌های غذاخوری هستند.

ظروف چینی ارزان قیمت

خرید ظروف چینی ارزان قیمت در هومیت بهترین شرکت تولیدکننده ظروف اوپال و چینی

بهتره که قبل از تهیه این ظروف در مورد راه های تشخیص ظروف چینی اصل از تقلبی بخونید.

شیک ترین ظروف پذیرایی چینی
شیک ترین ظروف پذیرایی چینی
شیک ترین ظروف پذیرایی چینی
شیک ترین ظروف پذیرایی چینی
ظروف چینی ارزان قیمت 
ظروف چینی ارزان قیمت

ظرف چینی؛ یک گزینه عالی برای ظروف روزمره

باید اعتراف کنم که وقتی کلمه “ظرف چینی” رو می‌شنوم سریع فکر می‌کنم ظرف چینی یه ظرفیه که خیلی ظریفه و زود میشکنه, اما وقتی در مورد استفاده روزمره از ظروف حرف می‌زنیم قطعا ظروف چینی جزو قوی‌ترین و بادوام‌ترین ماده تو ظروف روزمره هست.
به خاطر همین خیلی از رستوران‌ها و هتل‌ها از ظروف چینی به خاطر دوام و طول عمری که دارند به شکل ست‌های مشابه استفاده می‌کنن. این ظروف به خاطر دوام بالایی که دارن خیلی راحت داخل ماشین ظرفشویی شسته میشن و در صورت نیاز به پخت غذا, می توان آن را داخل مایکروویو قرار داد.

ساخت ظروف چینی فله ای 

اول این مطلب گفتم, تو ساخت ظروف چینی فله ای از خاک رس استفاده میشه اما خاک رسی که تو ظروف چینی فله ای استفاده میشه با خاک رس سفالی که ازشون برای ساخت گلدون و ظروف تزئینی استفاده میشه فرق داره. عنصر مهمی که تو سرامیک‌های چینی برای اولین بار تو کشور چین پیدا شد, خاک رس نرم و کائولن بود.
این خاک رس مخلوطی با سنگ چینی بوده; که در دمای بالاتری در کوره, زمان جامد کردن و لعاب دادن ظروف سرامیکی با ظروف سفالی معمولی, استفاده میشه. بعد از پخته شدن قطعات سرامیکی چینی, یک سطح سخت ایجاد میشه که حالت شیشه‌ای مانند و نیمه شفاف داره و گاهی اوقات قبل از پخت با رنگدانه‌ها و لعاب پوشش داده میشن.

ظروف چینی؛ استفاده روزانه یا تزئین؟

علاوه بر مصارف روزانه ظروف چینی فله ای, بعضی از شرکت‌ها هستن که نسخه‌های محدودی از بشقاب‌های کلکسیونی رو فقط برای اهداف تزئین می‌سازن و هنوز هم این کار انجام میشه و خیلی بیشتر از قبل هم طرفدار پیدا کرده. بشقاب‌های تزئینی رو میشه روی دیوار نصب کرد یا داخل دکوری ازشون استفاده کرد که این موضوع موجب زیبایی بخشی از خونه میشه.
بعضی از ظروف چینی هستن که روی پایه‌های فلزی یا چوبی قرار میگیرن و آثار هنری پیچیده روی بدنه‌شون قرار داره که حکم نقاشی خیلی زیبا و جذاب رو دارن. بعضی از کلکسیونرها هستن که حتی بشقاب‌های جداگونه‌ای که فقط یکی از اونها ساخته شده رو نگه می‌دارن و بعدها اونارو به نمایش میزارن.

ظروف چینی ارزان قیمت 

ظروف چینی ارزان قیمت

آیا ظروف پذیرایی چینی غیر سمی هستن؟

پرسلن یا چینی یک ماده غیر سمی هست و میشه از اون برای تهیه و سرو غذا اون هم بدون ترس از شسته شدن مواد شیمیایی استفاده کرد. از اونجایی که پرسلن یک ماده بی اثر و پایدار در برابر حرارت هست به خاطر همین باعث نمیشه که هیچ ماده شیمیایی که به بدن آسیب میرسونه با غذا مخلوط بشه. پس میشه گفت استفاده از چینی هومیت برای خونه‌ها و مصارف روزانه هیچ خطری رو برای سلامت افراد خانواده ایجاد نمیکنه.

چند نکته مهم در مورد پخت غذا با ظروف چینی

چند تا نکته مهم در مورد پخت غذا درون مایکروویو با این ظروف چینی هست که باید بهتون بگم:

  • ظروف چینی اصل نچسب هستن: ظروف چینی اصل نچسب هستن یعنی شما می‌تونید یک کیک رو بدون اینکه از قبل ظرف خودتون رو چرب کرده باشید بپزید. در کنار مسئله پخت, زمان شستشوی ظروف هم, چون هیچ ماده اضافی روی ظرف نمی‌مونه خیلی راحت شسته میشن.
  • در مورد براق کردن ظروف چینی هم میتونید چند توصیه هومیت رو بخونید .
  • ظروف چینی می‌تونن دمای بسیار بالایی رو نگه دارن: این ظروف میتونن تا 572 درجه فارنهایت رو نگه داشته و غذا رو به طور مساوی درون ظرف بپزند. پس شما می‌تونید هر چیزی مثل گراتن, کاسرول یا گوشت رو داخل این ظروف بپزید.
  • ظروف چینی بوی بد رو جذب نمیکنن: این ظروف هیچ ماده, بو یا باکتری رو جذب نمی‌کنه و بعد از شستشوی ظروف, مواد به خوبی از روی ظروف پاک میشن.
  • استفاده ایمن جهت پخت و پز: ظروف چینی در حین حرارت دیدن هیچ نوع مواد شیمیایی رو آزاد نمی‌کنن چون خاک رس به کار رفته تو این ظروف با مواد طبیعی منحصر به فردی ساخته شدند.

برای مشاهده سرویس 28 پارچه آرکوپال به لینک مربوطه مراجعه کنید.

خط و خش موجود روی ظروف چینی

طبیعیه که با گذشت زمان, ظروف چینی فله ای مورد علاقه‌تون خراشیده یا لکه‌دار بشه و این امکان هم وجود داره که فکر کنید اونارو دور بندازید یا نه. خیلی از این ظرفای چینی جزو وسایل با ارزش جهیزیه و هدایای خانوادگی هستن به همین دلیل دلتون نمیاد اونارو دور بریزید, به خاطر همین میخوام چندتا روش آسون رو برای تعمیر خونگی ظروف چینی بهتون بگم که اصلا مهم نیست چینی‌تون چقدر خراش داره چون می‌تونید با این چند روش, خیلی راحت زیبایی قبلی ظرفاتونو برگردونید.

  1. برای از بین بردن خراش اول باید یک جفت دستکش بپوشید و از جوش شیرین, صابون لباسشویی ملایم و یک پارچه نرم استفاده کنید. یادتون باشه از پارچه زبر یا سیم فلزی استفاده نکنید چون اینجوری بدتر ظروف از بین میرن!
  2. قبل از شروع شستشوی ظروف, جوش شیرین و آب گرم را با هم مخلوط کنید بعد سطح زیر بشقاب رو امتحان کنید تا مطمئن بشید که رنگ و طرح بشقاب بعد از شستشو باقی می‌مونه.
  3. در صورت موفقیت آمیز بودن حالا می‌تونید مخلوطی از چهار قاشق چایخوری جوش شیرین و آب گرم رو درست کنید و روی قسمت‌های خراشیده بشقاب‌های چینی سفیدتون قرار بدید.
  4. بعد از این کار با استفاده از صابون ظرفشویی شروع به مالش دادن نواحی دارای خش کنید و هر چند دقیقه یکبار اون رو با آب بشورید تا از محو شدن خراش‌ها مطمئن شوید.

خراش روی ظروف چینی 

حالا که کار ترمیم ظروف چینی تموم شد و خراش‌ها رو از بین بردید حالا می‌تونید با چند مرحله ساده جلوی ایجاد مجدد اون‌ها رو بگیرید.

  • زمان شستن کارد و چنگال, اونارو جداگونه از ظروف چینی تو ماشین ظرفشویی قرار بدید تا از ساییدگی جلوگیری کنید.
  • ظروف رو با محصولات ساینده تمیز نکنید چون ممکنه خراش‌ها رو بدتر کنه.
  • اگه سینک استیل دارید, سعی کنید از مالش ظروف چینی روی قفسه فلزی خودداری کنید چون ممکنه باعث ایجاد خراش در ظروف بشه.

شستشوی ظروف چینی

وقتی که چینی رو تعمیر کردید و جای خراش‌ها رو از بین بردید, از انجام موارد زیر اجتناب کنید:

  • استفاده از پاک کننده‌های بیش از حد ساینده که می‌تونن به چینی آسیب برسونن.
  • شستن ظروف با شوینده‌های فلزی و سیمی چون می‌تونه طرح و رنگ‌ها رو از بین ببره.
  • استفاده نکردن از سفید کننده‌ها مگه اینکه ظروف چینی رو تمیز کنه.
  • تمیز کردن بدون دستکش چون جوش شیرین پوست دست رو خشک میکنه.

لینک های مفید

لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[Total: 1 Average: 5]
nexus
درباره ما
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *