ظروف بن چاینا را بشناسید
همان طور که میدانید، در این روزها ظروف را میتوان در انواع و جنسهای گوناگون مشاهده کرد. افراد قادر هستند تا با توجه به سلیقه، نیاز و بودجهای که دارند، نسبت به انتخاب یکی از این جنسها اقدام نمایند. این موارد میتوانند ویژگیهای خاص خود را هم داشته باشند و باید توجه کافی را به این موضوع داشت.
ما تا به حال در این وب سایت، اطلاعات زیادی را در این زمینه در دسترس قرار دادهایم. سعی داشتهایم تا با پرداختن به موضوعات گوناگون پیرامون ظروف، آگاهی شما را در این راستا افزایش دهیم. به دلیل درخواستهای بالای کاربران عزیزمان، هدف ما این است که این مسیر را ادامه دهیم و در مورد دیگر ظروف نیز صحبت داشته باشیم.
بر همین اساس، امروز قصد داریم تا در خصوص ظروفی تحت عنوان بن چاینا یا همان ظروف چینی استخوانی با هم صحبت داشته باشیم. این ظروف امروزه به وسیله افراد زیادی مورد استفاده قرار میگیرد و شاید شما نیز بخواهید یکی از آنها باشید. در این زمینه نیاز است که جزییات کافی را در مورد ظروف بن چاینا داشته باشید. پس پیشنهاد میکنیم این مقاله را از دست ندهید.
ظروف بن چاینا چیست؟
در ابتدا لازم است تا به تعریف ظروف بن چاینای هومیت بپردازیم و ببینیم چه خصوصیاتی در آن مشاهده میشود. البته از روی نام این ظروف نیز میتوان تا حد زیادی به ماهیت آنها پی برد. مواد اولیه این ظروف به وسیله پودر استخوان به وجود آمده است. خوب است بدانید که این ظروف قدمت فراوانی هم دارند و مردم از گذشته نسبت به استفاده از آنها اقدام میکردند.
در واقع آنها به این نتیجه رسیدند که پودر استخوان میتواند استحکام فراوانی را به ظروف بدهد و بتوان برای مدتی طولانی از آنها بهره برد. همین اتفاق نیز رخ داد و اکنون بن چاینا را باید یکی از محبوبترینها در میان ظروف غذاخوری و موارد دیگر به شمار آورد. نوع دیگری از ظروف به نام چینی پرسلین هستند که شاید برخی از افراد، این دو نوع را با هم اشتباه بگیرند. این در حالی است که تفاوتهایی میانشان دیده میشود.
برای نمونه باید گفت که شیوه پختن و یا دادن حرارت به خمیر اولیه هر یک از این ظروف با هم تفاوت دارند. ظروف بن چاینا برای این که به وجود بیایند، به دو بار حرارت نیاز دارند، در حالی که این موضوع برای دسته دیگر به چشم نمیخورد. یک بار باید این ظروف را در دمای 1250 و بار دیگر در دمای پایینتر از 1150 درجه سانتی گراد حرارت دهیم تا به خوبی ساخته شود.
البته این تنها برای ظروفی است که صرف مصارف ساده مانند غذا خوردن میشود. برخی از ظرفهای بن چاینا هستند که به عنوان دکوری استفاده میشوند و اگر به ظاهر آنها نیز دقت داشته باشید، متوجه جزییات فراوان در قطعات آن خواهید شد. این بدان معنا است که ساخت آنها زمانبرتر از موارد عادی خواهد بود. گفته میشود که این دسته از ظروف را بیشتر از 3 بار به پخت میرسانند تا به خوبی شکل گیرد.
ظروف با استحکام و متفاوت نیازمند شست و شو و مراقبت متفاوت نیز هست به همین جهت مطالعه ی مقاله ی نکاتی درباره ی شست و شوی ظروف را از دست ندهید.
ظروف بن چاینا چه ویژگی هایی دارند؟
حال باید به سراغ ویژگیهای موجود در ظروف بن چاینا برویم. به بیان دیگر، افراد با مشاهده این خصوصیات است که میتوانند در نهایت تصمیم خود را برای خرید آنها بگیرند. خوشبختانه بسیاری از ویژگیهای این ظروف مثبت هستند و میتوانند به سود مردم باشند.
1- نخستین موردی که باید به آن اشاره داشته باشیم، شفافیت ظروف بن چاینا است. این دسته از ظروف را اگر رو به روی نور خورشید بگیریم، شاهد عبور نور از آنها خواهیم بود. در صورتی که این اتفاق رخ ندهد، باید متوجه شوید که ظرف شما از کیفیت لازم برخوردار نخواهد بود. در چنین شرایطی، شما باید انگشتان خود را از پشت ظرف مشاهده کنید.
2- ظروف بن چاینا را باید در نوع خود، قویترین و مستحکمترین ظروف چینی موجود در بازار به شمار آورد. این در حالی است که عده زیادی از این نکته مهم بی خبر هستند. دلیل آن هم این است که این ظروف از پودر استخوان به وجود میآید و مردم میتوانند در دراز مدت آنها را در اختیار داشته باشند.
البته اگر نگاهی اجمالی به این ظروف داشته باشید، شاید این طور استنباط کنید که با ظروفی شکننده و سبک سر و کار دارید. برعکس، مواد به کار رفته در این ظروف سبب میشود تا به راحتی نشکنند. به همین دلیل است که در بسیاری از اماکن مهم مانند هتلها، سالنهای غذاخوری، تالارها و موارد مشابه از بن چاینا استفاده میشود.
3- خبر خوب دیگر این است که هیچ عنصر سمیای مانند سرب و کادمیوم داخل این ظروف وجود ندارد. متاسفانه برخی از ظرفها از جنسهای دیگر از عیب را در خود دارند. این باعث میشود که مشکلات و بیماریهایی برای مردم به وجود آید. بنابراین باید نهایت دقت را در خرید ظروف غذاخوری به خرج داد.
4- شستن ظروف بن چاینا نیز برخلاف باور عمومی، بسیار آسان است. شما در عرض چند دقیقه قادر هستید تا تمامی ظروف از این جنس را شست و شو نمایید. این ظروف با هر گونه کثیفی و البته مایعهای ظرفشویی سازگاری دارد و اصلا نباید نگران این موضوع باشید. مردم به سرعت میتوانند نسبت به انجام این کار اقدام کرده و به دیگر امور خود رسیدگی نمایند.
5- برای این که بتوانید ظروف بن چاینا را از دیگر ظرفها شناسایی کنید، باید به نکته دیگری نیز توجه نشان دهید. آن هم این است که این ظروف به رنگ شیری در میآیند و آن هم به خاطر پودری است که در بالا از آن صحبت شد. در مورد وزن این دسته از ظروف نیز باید گفت که به نسبت دیگر ظرفهای چینی سبکتر هستند. بنابراین برای حمل و استفاده از آنها نیز با دردسری مواجه نخواهید بود.
سخن پایانی
هدف از نوشتن این مقاله، آشنایی با ظروف بن چاینا هومیت یا همان چینی استخوانی بوده است. همان گونه که در بخشهای مختلف این مقاله مشاهده کردید، این ظروف از هر نظر میتواند انتخابی ایدهآل برای مردم به شمار برود. در آینده نیز سعی خواهیم داشت تا با توضیحات بیشتر در مورد این دسته از ظروف، شما را در جریان سایر اطلاعات آن نیز قرار دهیم.
[…] به سه دسته اصلی تقسیم میشن که شامل خمیر سخت، خمیر نرم و چینی استخوانی هستن. دسته بندیها به ترکیب خمیر مورد استفاده برای […]
سلام و درود و خسته نباشید خدمت شرکت هومیت
یک سری بن چاینا طرح ترنج دارید واقعا خیلی قشنگه
دوست داشتم از این فضا استفاده کنم و به بقیه دوستان هم پیشنهادش کنم
با سلام
با تشکر از نگاه زیباتون
دلیلی نداشت کامنت بذارم ولی واقعا انقدر که از ظروف بن چاینا راضیم ، نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم
ظروف خیلی خوبی هستند و خیلی راحت شسته میشند
انگار بشت من بعد ازواج بوده
ممنون از مقالتون
با سلام
خواهش میکنم در مقاله چیدمان میز پذیرایی میتوانید با ظروف بن چاینا میز زیبا تری میتوانید داشته باشید !