نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته

ظروف چینی

نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته در این مقاله :

ظروف چینی را تقریبا می‌توان در تمامی خانه‌‌های ایرانی پیدا کرد. این ظروف, با طرح و رنگ دلربایی که دارند می‌توانند به منظور پذیرایی از میهمانان مورد استفاده قرار گیرند اما به دلیل جنس ظریفی که دارند ممکن است به سرعت دچار شکستگی شوند. بسیاری از بانوان می‌پرسند که چگونه می‌توانند این ظروف را ترمیم کنند. در این مقاله از هومیت قصد داریم تا نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته را به شما آموزش دهیم پس همراه ما باشید.

مراحل نحوه چسباندن ظروف چینی

نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته
نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته

ظروف چینی ممکن است در برخی مواقع دچار یک ترک بسیار ساده شوند و در برخی مواقع نیز ممکن است به طور کامل بشکنند. در این صورت ترمیم و تعمیر آنها کاملا متفاوت خواهد بود. جالب است بدانید ظروفی که دچار ترک شده باشند را می‌توان به کمک شیر ترمیم کرد و ترک آن را به طور کامل از بین برد.
شیر با نفوذ در ترک‌های ایجاد شده می‌تواند آن را پر کرده و رد آن را به طور کامل از بین ببرد. برای این کار، در ابتدا ظرف ترک خورده را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید و روی آن را به طور کامل با شیر بپوشانید و سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید. در این مرحله، شما به حدودا 1 ساعت زمان نیاز دارید تا شیر کاملا جوش بخورد و ترک‌های سطحی را از بین ببرد.
در برخی مواقع،, ممکن است ظروف چینی به طور کامل شکسته شده و قطعات آن از هم جدا شده باشند. نیازی نیست ظروف چینی را دور بیندازید چرا که به کمک چند ماده می‌توانید تکه‌های ظروف را به یکدیگر بچسبانید. در ابتدا شما به یکی از مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • چسب دوقلو
  • موم عسل یا پارافین
  • چسب حرارتی
  • جوش شیرین یا بکینگ پودر

حال که مواد را فراهم کردید نحوه چسباندن تکه‌های ظروف چینی را به شما آموزش خواهیم داد.

ترمیم ظروف چینی لب پر

توجه کنید که گام اول از اهمیت بالایی برخوردار است و نیاز به صبر زیادی دارد چرا که قرار است تمامی تکه‌ های ظرف را جمع‌اوری کرده و آنها را به طور دقیق کنار هم قرار دهید.

توجه کنید که محل شکستگی و قطعه‌ها باید کاملا تمیز و خشک باشند. سپس یکی از مواد مناسب برای چسباندن را انتخاب کنید و با بزرگترین قطعه کار چسباندن را آغاز کنید. برای اینکه کار چسباندن قطعات کاملا تمیز انجام شود می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید و سایر قطعه‌های شکسته شده را مانند پازل به یکدیگر بچسبانید.

برای آنکه قطعات چسبیده به هم به خوبی سر جای خود قرار بگیرند می‌توانید پشت آن یک تکه موم بچسبانید. پس از اینکه تمامی قطعات را به هم چسبانید به آن زمان بدهید تا کاملا خشک شود.

برای اینکه فرایند چسباندن به خوبی انجام گیرد بهتر است ابتدا از قطعات بزرگتر شروع کنید چرا که چسباندن تکه‌هایی با ابعاد مختلف می‌تواند کار را برای شما سخت‌تر کند. همچنین استفاده از موم را نیز فراموش نکنید.

 حفره‌ها و لب پر شدگی

برخورد ظروف با زمین ممکن است علاوه بر ایجاد ترک و شکستگی، سبب ایجاد لب پر شدگی در لبه ظروف نیز شود و یا پس از ترمیم و چسباندن قطعات,حفره‌های خالی روی آن وجود داشته باشند. برای حل این مشکل کافیست تا مراحل زیر را انجام دهید. در ابتدا برای آنکه یک خمیر سفید داشته باشید باید کمی بکینگ پودر یا جوش شیرین را با چسب مخلوط کنید. سپس به کمک یک شی نازک مانند خلال دندان، شروع به پر کردن حفره‌ها کنید. سعی کنید به هر قسمت زمان بدهید تا به خوبی خشک شود.

همچنین اگر احساس کردید حفره پس از پر شدن,کمی برآمده شده است از یک کارت برای صاف کردن سطح آن استفاده کنید. میزان غلظت خمیر چسبناک را بررسی کنید اگر چسبندگی آن بسیار زیاد است مقدار دیگری از جوش شیرین یا بکینگ پودر به آن اضافه کنید. با این روش می‌توانید لب پر شدگی در لبه ظروف را نیز به خوبی ترمیم کنید.

نکته قابل توجه در هنگام پر کردن حفره‌ها آن است که از آنجایی که ظرف، هنوز مقاومت خوبی ندارد نباید در هنگام پر کردن حفره‌ها فشار زیادی به آن وارد کنید چرا که ممکن است سبب متلاشی شدن ظرف شده و تمامی زحمات شما از بین برود.

خارج کردن موم

در گام اول به منظور آنکه بتوانید قطعات را در محل خود محکم کنید گفتیم که بهتر است درون ظرف و در بخش‌های مختلف آن از موم استفاده کنید. در این مرحله پس از چسباندن تمامی قطعات و پر کردن حفره‌ها اجازه بدهید تا چسب به خوبی خشک شود. با توجه به نوع چسبی که برای این کار استفاده کردید ممکن است تا چندین ساعت زمان برای خشک شدن نیاز داشته باشید. پس از خشک شدن سطح کار و چسبیدن تمامی تکه‌های شکسته به یکدیگر می‌توانید موم را از ظرف خارج کنید.

برای این کار نیاز است تا موم را به کمک یک وسیله، مانند سشوار یا اسلحه حرارتی گرم کنید تا موم عسل شروع به ذوب شدن کند. موم ذوب شده را به دقت از ظرف خارج کنید و درون یک ظرف دیگر بریزید. اگر به جای موم عسل از پارافین شمع استفاده کرده باشید می‌توانید پارافین را درون قالب بریزید و از آن به عنوان شمع استفاده کنید.

 اتمام کار لب پریدگی ظروف چینی

لب پریدگی ظروف چینی
لب پریدگی ظروف چینی

پس از طی این سه مرحله, لب پریدگی ظروف چینی شما به خوبی تعمیر شده است و می‌توانید همانند روز اول از آن استفاده کنید و یا حتی آن را بشویید و مجددا مورد استفاده قرار دهید.

کلام آخر

در هنگام ترمیم ظروف شکسته، توجه به چند نکته را به شما توصیه می‌کنیم. برای آنکه سطح کار ترمیم شده بسیار خوب به نظر برسد باید صبر و حوصله زیادی به خرج دهید و قطعات را با دقت بیشتری به هم بچسبانید. همچنین برای پر کردن حفره‌ها نیز لازم است از مقدار مناسبی از چسب استفاده کنید تا ظاهر طبیعی‌تری به ظروف بدهید. در نهایت باید گفت نحوه چسباندن ظروف چینی شکسته بسیار ساده است و تنها نیاز به صبر و حوصله دارد.

لطفا به این نوشته امتیاز دهید!
[Total: 16 Average: 2.5]
nexus
درباره ما
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *